Hærværk

Jeg bor på Frederiksberg i en etageejendom på en lille vej der hedder Sprogøvej, det er sådan lidt tilbagetrukket, ikke ud til nogen stor trafikeret vej.
Det er egentlig et meget hyggeligt sted at bo, her er flinke og høflige naboer, ikke at jeg har noget særligt med nogen af dem at gøre, ud over at vi selvfølgelig hilser pænt når vi render ind i hinanden.
Som alle andre steder hvor jeg har boet har vi selvfølgelig også her en fundamentalistisk handymand eller 2, som mener det er OK at bruge en slagboremaskine på alle tænkelige tidspunkter af døgnet, det lærer man at leve med, når det er på helt tåbelige tidspunkter kan det som reglen stoppes ved at en eller anden slår på radiatoren med en metalgenstand.

Så alt i alt er jeg ikke utilfreds…. Eller ja det vil sige, da jeg kom ud til min cykel idag blev jeg satme godt nok gal, et eller andet svin har på et tidspunkt mellem igår og idag taget min cykel og smadret mit cykelstel ind i vores metalcykelskur !! Hvad fanden skal den slags opførsel lige gøre godt for ?

Så kære cykelhærværksmand, dit ynkelige individ, vær du glad for at jeg ikke ved hvem du er, og at selvtægt er forbudt i Danmark, ellers havde du sgu’ fået en røvfuld.

Min cykel

Min stakkels cykel

1 kommentar til “Hærværk

  1. henrik siger:

    Det var ikke mig – men jo han skulle ha en røvfuld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *