Arla Lærkevang

Har du set reklamerne?

Lærkevang – Minimælk fra køer på græs

Ja der er naturligvis tale om nyeste skud på stammen i rækken af fantastiske produkter fra Arla.

Arla skriver

Arla Ekspres Lærkevang er en minimælk fra køer på græs. Græsset får nemlig det bedste frem i mælken. Det gør, at mælken bliver go’ på den naturlige måde. Derfor sætter vi køerne på græs. Resultatet er en frisk og velsmagende minimælk, som er naturlig rig på mælkens gode egenskaber.

Er du lidt uklar på hvad en ko (køer i flertal) er for noget, så kan jeg oplyse at det er de der typisk sortbrogede store dyr man kan se rende rundt ude på markerne forår/sommer/efterår, hvor de, ja du har gættet det, spiser græs.
Sidder du nu med en fornemmelse af at sommeren 2007 ikke er første gang du har set køer spise græs ude på markerne, jamen så har du helt ret, sådan har det nemlig altid været.

Jeg synes det er imponerende at det tilsyneladende er lykkedes Arla at gøre en nyhed ud af at køer er på græs om sommeren, et lignende varmluftssælgeri skal man da lede længe efter, det her overgår næsten den gode gamle historie om at kunne sælge sand i Sahara 🙂

2 kommentarer til “Arla Lærkevang

 1. kimblim siger:

  Arla = Apple

  Begge firmaer formår ihvertfald at få nye produkter til at fremstå som revolutionerende, selvom der intet nyt er under solen 😉

 2. Pia Larsen siger:

  Ville da bare lige komme med et lille oplysende ind spark:)
  Malkekøer kommer ikke nødvendigvis på græs i dag. Faktisk er det kun 60% der får den glæde. Årsagen findes i de moderne staldsystemer. Flere og flere besætninger med løsdrift har over 100 malkekøer, og malkerobotter vinder mere og mere frem. Mange landmænd mener, at løsdrift, store besætninger og automatiske malkesystemer ikke kan kombineres med, at køerne kommer på græs. Dyrenes beskyttelse gennemfører netop nu en kampagne, som forsøger at ændre denne kendsgerning.

  God blog:)

  Mvh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *