Ikke sjovt mere

Tilbage i 1997 købte jeg domænenavnet joke.dk, de første par år eller 4 blev det ikke rigtig brugt til noget seriøst, men i 2001 kom jeg til at arbejde sammen med manden bag dyndns.dk, et supersmart koncept der kort fortalt går ud på at give statiske hostnavne til dynamiske ipadresser. I bedste Internetånd fik jeg dyndns enabled joke.dk domænet, således at alle der kunne tænke sig et hostnavn på joke.dk domænet frit kunne oprette dette, ganske gratis naturligvis.
Nu er det jo desværre tit sådan at der er nogle få idioter der bare ikke kan lade være med at ødelægge tingene for andre. I mit tilfælde er der nogle brasilianere der er begyndt at oprette hostnavne på joke.dk domænet til brug i forbindelse med phishing. Det er naturligvis noget skidt, og det bliver ikke bedre af at IT kriminalitet i Brasilien behandles efter principper man måske kunne være stolte af i stenalderen (Hvis evnerne ikke rækker til at gøre det rigtige så finder vi bare den første og bedste og banker ham/mig i hovedet i stedet)
Alt i alt er jeg nu rigtig træt af at blive kontaktet af DK-Hostmaster hver gang en eller anden Brasiliansk klaphat af en IT-analfabet vil have dem til at suspendere joke.dk domænet.
For at undgå yderligere problemer ser jeg mig desværre nødsaget til at fjerne mit domæne fra dyndns.dk.

2 kommentarer til “Ikke sjovt mere

  1. Thomas Nielsen siger:

    Surt, jeg var ellers glad for denne service 🙁

  2. Henrik Schack siger:

    Andre der ligesom Thomas Nielsen her, sidder på en fast ipadresse kan bare droppe mig en email på henrik at schack dot dk hvis i har et joke.dk hostnavn i gerne vil have genoprettet, så fixer jeg det manuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *