Google er blevet hurtigere

Google er blevet hurtigere til at indeksere sider her på det sidste, meget hurtigere vel at mærke. Jeg skrev et blogindlæg igår inden jeg gik i seng, her til morgen kl 6 kan jeg så finde mit indlæg i Google, med en kommentar om at resultatet er 5 timer gammel, dvs Google må have været fordi allerede et par timer efter jeg skrev mit indlæg, det er da imponerende.
Den nye logningsbekendtgørelse - Google søgeresultat

One Reply to “Google er blevet hurtigere”

  1. Man kan vel ikke måle Googles “hurtighed” pga. at den har været forbi kort tid efter at man har skrevet et indlæg? Det er vel hvor ofte den kommer forbi, der er vigtigt for at man kan få de gode søgeresultater? Men hvordan tjekker man hvor ofte ens hjemmeside bliver indekseret? Og er frekvensen afhængig af pagerank?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.