JBS reklamer

Stakkels JBS, blev af den puritanske fagbevægelse, Dansk Sygeplejeråd og en masse andre, mere eller mindre tvunget til at fjerne en såkaldt sexistisk reklame kampagne fra deres hjemmeside. Ja det var den der med sygeplejersken, tjenestepigen, sekretæren og en nonne.
Fjernet er måske så meget sagt, hvis man ved hvor man skal lede ligger de forbudte og stødende billeder der altså stadig.

Nonne
Sekretær
Stuepige
Sygeplejerske

Det bliver spændende at se om der er flere firmaer der må til at trække sexistiske reklame kampagner tilbage, måske bilfabrikanten Dodge ? Døm selv

Googler man sygeplejerske uniform kan man i øvrigt konstatere at det tilsyneladende er en udbredt misforståelse at sygeplejerske uniformer har et eller andet med sex at gøre.

4 kommentarer til “JBS reklamer

 1. Nico siger:

  Interessant at se hvor meget presseomtale JBS fik ude i verden over at vores nation ikke kunne tolerere letpålædte sygeplejesker reklamere for undertøj, men godt kunne tolerere at vi udgav stødende tegninger af profeten.

  Nico

 2. Isidore siger:

  Åh, jeg elsker bare drenge!! de gør mig så fucking liderlige – kom Nico og sut min pik:D:D.

 3. Rene siger:

  Jeg forstår dit problem nico, men jeg synes det er en irrelavant diskussion om piger skal have tøj på eller ikke, det er op til hver mand og kvinde at bestemme om de vil se det eller udsætte sig selv for det pres det medfører.

  det er min holdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *