MistyLook WordPress tema på dansk

MistyLook WordPress tema screenshotSå har jeg igen været igang med at oversætte et WordPress tema til dansk. Denne gang er det MistyLook, lavet af en gut der hedder Sadish Balasubramanian. Også dette tema skulle først gettext enables, så der var lige en større omgang PHP tilrettelser der skulle klares først.
Der er lidt indstillingsmuligheder i MistyLook temaet, det er nemt at til/fravælge hvilke sider der skal vises i topnavigationen, og det er også forholdsvis nemt at udskifte topbilledet.

Oversættelsen er baseret på version 3.5 af MistyLook.

Hent MistyLook WordPress tema på dansk

4 kommentarer til “MistyLook WordPress tema på dansk

 1. Per siger:

  Takker ydmygst for dine anstrengelser med oversættelsen af temaet!

 2. Michael siger:

  Hej Henrik

  Jeg er lidt fristet til at hente og benytte MistyLook, samt din danske oversættelse, men har lige et spørgsmål jeg håber du vil svate mig på. Når du skriver at din oversættelse er baseeret på MistyLook version 3.5, vil det så skabe problemer at bruge den til den version af MistyLook der kan hentes nu, nemlig version 3.7.2 ?

  Bær over med mig hvis spørgsmålet er dumt, men jeg er ikke så erfaren udi WordPress endnu 🙂

  Venligst
  Michael

  • Henrik Schack siger:

   Hej Michael
   Jeg har faktisk ikke prøvet det, men der vil nok mangle lidt dansk tekst hist og her kunne jeg forestille mig.
   Jeg må se at få kigget på den nye version 🙂
   /Henrik Schack

 3. Hej Henrik,

  Jeg har tænkt mig at bruge MistyLook temaet på en håndfuld websites, men jeg vil lige høre dig om du har .po-filen til din oversættelse så vi selv kan lave rettelser/tilføjelser?

  /Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *