Nyt look på min blog

henrik.schack.dk på smartphoneInspireret af Googles indlæg om hvor vigtigt det er at give smartphone brugere en god oplevelse på ens site, besluttede jeg mig for det var på tide at udskifte temaet på min blog. Mit gamle tema ikke var specielt smartphone venligt, og bliver heller ikke længere vedligeholdt.

Som nyt tema valgte jeg Ryan Hellyers tema Hellish Simplicity.

Ved samme lejlighed fik jeg også ryddet op i alle de HTML valideringsfejl der før var på min blog, det krævede dog udskiftning af et par plugins, samt et enkelt nyt.
Mange af de Facebook og Google+ plugins som findes leverer ikke valid HTML, men efter en hel del test lykkedes det mig dog at finde et par brugbare plugins.

Jeg kan anbefale Facebook Likes You! og Google +1 button automator.
Til at fjerne de valideringsfejl en kategoriliste widget kan give anvender jeg  WordPress Fix HTML5 Validation pluginet.

 

6 kommentarer til “Nyt look på min blog

  1. Ryan Hellyer siger:

    It’s great to see you making use of my theme 🙂

    I’m about to write a blog post about updates for fixes for the bugs you found. It will appear on geek.ryanhellyer.net in about 30 minutes or so.

  2. Ryan Hellyer siger:

    I just realised you have the same problem I’ve been experiencing on Bokmål blog. The å, ø and æ characters are not rendering correctly. I’m guessing the font package I bundled with it doesn’t support those characters. I’ll try to track down a copy of the font with a wider range of characters in it to avoid this issue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *