DigitalOcean status

For en måneds tid siden flyttede jeg min blog fra Hostgator til en lille VPS løsning hos DigitalOcean. Jeg var utilfreds med den dårligere og dårligere performance jeg havde på mit webhotel hos Hostgator.

Nu er jeg glad igen, Googles crawler stats viser tydeligt det var den helt rigtig beslutning at flytte væk fra Hostgator 🙂

Performance hos Hostgator:
Google crawl speed

Performance hos DigitalOcean:

Google crawl speed - DigitalOcean

2 kommentarer til “DigitalOcean status

 1. Bjørn siger:

  Hej Henrik

  Har selv kigget lidt på vps og digitalocean. Lyder spændende men også som noget der nemt kommer til at tage lidt (meget) tid hvis man ikke på forhånd er linux haj. Et konkret spørgsmål der indtil nu har blokeret for at flytte mine sites over på en international vps er den lille håndfuld danske domæner jeg stadig har

  – hvordan håndterer du dette? kan se du har et afflink til dnsmadeeasy …
  – har du også mail hos digitalocean eller?

  Med venlig hilsen

  Bjørn

  • Henrik Schack siger:

   Hej Bjørn
   Du kan bruge hvilkensomhelst DNS udbyder sammen med DigitalOcean, jeg bruger Dnsmadeeasy fordi de leverer et rigtigt godt produkt, alle opdateringer er øjeblikkelige, dvs langt hurtigere end f.eks gratisdns.
   Og så er supporten iøvrigt også noget mere høflige end de er hos gratisdns 🙂

   Mail har jeg kørende på en Google Apps konto.

   Mvh
   Henrik Schack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *