Adblock Plus status

Adblock Plus logo Min Danske Adblock Plus liste har i snart mange år ligget på min egen server sammen med en masse andre ting jeg hoster.
Den er dog efterhånden begyndt at blive en trafikbelastning for min server, så i denne uge har jeg flyttet lidt rundt således den nu leveres fra Cloudflares caching servere.
Cloudflare har et fint API til administration af alt mellem himmel og jord, så jeg vil stadig være istand til at opdatere min liste fra minut til minut.

4 kommentarer til “Adblock Plus status

 1. s-away siger:

  Tak for din liste. Hvis jeg må vil jeg benytte lejligheden til at stille to spørgsmål:
  Berlingske (B.dk) har en googleads-iframe i højre side på visse sider, og jeg kan ikke finde ud af at blokere den. Har du mulighed for at tillægge i listen, at når der er noget, der hedder noget med googleads, så må det godt blokeres? Jeg er ikke nogen ørn til at skrive de filter-koder, så jeg har svært ved at gennemskue det.

  Er der en årsag til, at man ikke med held kan køre dels din liste og så eksempelvis “easylist”. Det er som om de kolliderer i stedet for at eksisterer samtidig?

  (Windows 7, Google Chrome, Adblock Plus)

  • Henrik Schack siger:

   Hej s-away
   Lige præcis Google Annoncer plejer jeg ikke at blokere, Google er efter min mening det eneste nogenlunde anstændige annoncefirma der eksisterer idag. Som ca. de eneste i branchen giver de os noget til gengæld for alle de oplysninger de indsamler omkring vores færden på nettet, her tænker jeg på alle de gratis tjenester Google stiller til rådighed.

   Easylist + min liste, det er nok ikke så meget kombinationen som det er det faktum at Easylist er default listen i Adblock, og derfor den liste alle koncentrerer sig om at finde midler imod (anti-adblock)
   Mvh
   Henrik Schack

   • s-away siger:

    Tak for dit svar.

    I “gamle” dage var det enkelt at blokere det, man ikke ville se på med et filter – og så bare skrive eksempelvis *reklamebannere* og så blokerede man alt, hvor der stod noget med reklamebannere. Men jeg har indtryk af, at det er blevet mere kompliceret. Jeg har forsøgt at læse mig igennem adblock plus-guides – har du tilfældigvis anbefalinger, hvis man vil lære sig at eliminere irriterende elementer i adblock plus?

    mvh

 2. Michael Larsen siger:

  Schacks Adblock Plus liste blokere for historier på facebook og b,la at man ikke kan benytte superchat, man kan slå det fra og så bruge superchat hvor man kan se hvad andre skriver og så aktivere det bagefter man er kommet på denne simple chat og så kan man skrive og se hvad andre skriver uden reklamer.

  Kan det ikke blive lavet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *