EU Sundhedskommissær

EU Sundhedskommissær Markos Kyprianou, han er sgu’ en funny fætter. Tilbage i November 2006 uddelte han en række priser, McDonalds, Yes dem med de fedtede burgere, fik en pris og dermed et ordentligt skulderklap for deres kamp imod fedme blandt især europæiske børn.
Jeg troede ikke mine egne øjne dengang jeg læste om det, og ventede spændt på at Kyprianou ville blive afsløret i en korruptions eller misbrugs skandale af en slags, et eller andet der kunne forklare det åbenlyse vandvid. Det skete dog ikke, og jeg må da nok indrømme jeg har mistet lidt af tiltroen til det her EU halløj.

Idag kunne man så i Jyllands-posten læse om Kyprianous næste geniale træk, overskriften lyder :
“Sundhedskommissær Markos Kyprianou ønsker et omfattende rygeforbud i Europa, men vil ikke tage initiativ til at udfase EU’s støtte til tobaksdyrkning før 2010**“**

Skulle Markos Kyprianou en dag blive træt af EU politik tror jeg han kunne skabe sig en god karriere indenfor stand-up comedy.