Nyheder fra Chipskongen

Så har han gjort det igen ham Jørgen, eller rettere sagt nu har han faktisk endelig gjort det.
Et par ægte revolutionerende produkter fra Kims har set dagens lys. En chip med under 5 % fedt, ja hos Kims kalder de det godt nok en snack, men det ligner altså en chip. Her er faktisk tale om et produkt du godt kan kan være bekendt at spise Når du er sulten for sjov. Ja altså modsat så at sige alle andre produkter fra Kims som bestemt ikke kan anbefales at spise, hverken for sjov eller for alvor.

Der er foreløbig 2 varianter

5 % fedt i en chip er meget lidt, skal man sammenligne med et eller andet vi alle kender så kan jeg oplyse at OTA Solgryn indeholder 7% fedt. Almindelige Franske Kartofler fra Kims indeholder 32 % fedt.

Kims Minimal Snack Paprika pose Kims Minimal Snack Paprika chips