Arla Lærkevang

Har du set reklamerne?

Lærkevang – Minimælk fra køer på græs

Ja der er naturligvis tale om nyeste skud på stammen i rækken af fantastiske produkter fra Arla.

Arla skriver

Arla Ekspres Lærkevang er en minimælk fra køer på græs. Græsset får nemlig det bedste frem i mælken. Det gør, at mælken bliver go’ på den naturlige måde. Derfor sætter vi køerne på græs. Resultatet er en frisk og velsmagende minimælk, som er naturlig rig på mælkens gode egenskaber.

Er du lidt uklar på hvad en ko (køer i flertal) er for noget, så kan jeg oplyse at det er de der typisk sortbrogede store dyr man kan se rende rundt ude på markerne forår/sommer/efterår, hvor de, ja du har gættet det, spiser græs.
Sidder du nu med en fornemmelse af at sommeren 2007 ikke er første gang du har set køer spise græs ude på markerne, jamen så har du helt ret, sådan har det nemlig altid været.

Jeg synes det er imponerende at det tilsyneladende er lykkedes Arla at gøre en nyhed ud af at køer er på græs om sommeren, et lignende varmluftssælgeri skal man da lede længe efter, det her overgår næsten den gode gamle historie om at kunne sælge sand i Sahara 🙂