JBS reklamer

Stakkels JBS, blev af den puritanske fagbevægelse, Dansk Sygeplejeråd og en masse andre, mere eller mindre tvunget til at fjerne en såkaldt sexistisk reklame kampagne fra deres hjemmeside. Ja det var den der med sygeplejersken, tjenestepigen, sekretæren og en nonne.
Fjernet er måske så meget sagt, hvis man ved hvor man skal lede ligger de forbudte og stødende billeder der altså stadig.

Nonne
Sekretær
Stuepige
Sygeplejerske
Det bliver spændende at se om der er flere firmaer der må til at trække sexistiske reklame kampagner tilbage, måske bilfabrikanten Dodge ? Døm selv

Googler man [sygeplejerske uniform](http://www.google.dk/search?q=sygeplejerske%20uniform "Googlesøgning efter ordet sygeplejerskeuniform") kan man i øvrigt konstatere at det tilsyneladende er en udbredt misforståelse at sygeplejerske uniformer har et eller andet med sex at gøre.