Mobilbackup

Mobical logo Når man taler om backup af mobiltelefon er der nok mange der tænker på det danske firma Zyb. Zyb er/kan mange ting, seneste skud på stammen er nogle sociale netværks tiltag, den slags er sikkert meget underholdende at lege med hvis man keder sig, men jeg havde nu hellere set der var blevet kastet lidt mere energi og udviklingstid efter mobilbackup funktionaliteten, der er bestemt stadig plads til forbedringer.
Heldigvis findes der et alternativ der kan det jeg savner hos Zyb, hos Mobical finder man efter min mening verdens bedste mobilbackup.
Mobical startede tilbage i 2004, hvor jeg fik min konto, kort tid efter de gik i luften, lukkede de dog for tilgang af nye brugere, således man kun kunne oprette sig hvis man var kunde hos en af deres samarbejdspartnere. Men nu er der igen adgang for alle, så hvis ikke du allerede har en konto hos Mobical, så skynd dig at oprette en.

Et par af de unikke features ved Mobical:

  • Sync med flere mobiltelefoner på samme konto, prøver man det med Zyb ender man for det meste med dubletter af alle kontakter.
  • Snapshots/restore points, mægtig praktisk feature hvis man f.eks. er kommet til at smadre sine kontakter med Zyb 🙂