I’m back

Ja der har unægteligt været lidt stille på min blog i alt for lang tid. Det skal der gøre noget ved nu tror jeg nok 🙂
Ud over nogle gode intentioner om lidt mere aktivitet fra min side, har jeg skiftet tema (Jeg skal nok få oversat det til Dansk), tilføjet en Google Custom Search, aktiveret trådede kommentarer og ikke mindst installeret et par nye plugins:

  • Subscribe To “Double-Opt-In” Comments – Du kan nu vælge at få en email når der er nogen besvarer en kommentar du har skrevet på min blog. Det hele foregår naturligvis sikkerhedsmæssigt forsvarligt med Double Opt In / Confirmed Opt In.
  • WP Mail SMTP – Dette plugin gør igen min blog istand til at sende email til mig. Jeg beklager meget alle de kommentarer jeg ikke har fået besvaret, det skyldes til dels at jeg ikke er blevet notificeret om dem. Jeg er gået igang med at svare der hvor det stadig giver mening.
  • W3 Total Cache – Supergodt caching plugin, der kan sætte fart på selv den sløveste WordPress installation.