Nyt look på min blog

henrik.schack.dk på smartphoneInspireret af Googles indlæg om hvor vigtigt det er at give smartphone brugere en god oplevelse på ens site, besluttede jeg mig for det var på tide at udskifte temaet på min blog. Mit gamle tema ikke var specielt smartphone venligt, og bliver heller ikke længere vedligeholdt.

Som nyt tema valgte jeg Ryan Hellyers tema Hellish Simplicity.

Ved samme lejlighed fik jeg også ryddet op i alle de HTML valideringsfejl der før var på min blog, det krævede dog udskiftning af et par plugins, samt et enkelt nyt.
Mange af de Facebook og Google+ plugins som findes leverer ikke valid HTML, men efter en hel del test lykkedes det mig dog at finde et par brugbare plugins.

Jeg kan anbefale Facebook Likes You! og Google +1 button automator.
Til at fjerne de valideringsfejl en kategoriliste widget kan give anvender jeg WordPress Fix HTML5 Validation pluginet.